του Victor Cahn
ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ

Η βραβευμένη μαύρη κωμωδία του Victor Cahn παρουσιάστηκε στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα από την ομάδα Square Theatre Company σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου.

Εκδίκηση, χρήμα, πάθος και δηλητηριώδες χιούμορ αναμιγνύονται σ’ενα δυνατό νουάρ κοκτέιλ στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα στα πλαίσια της θεματικής ενότητας NOIR.

Δείτε το trailer εδώ

facebook:  https://www.facebook.com/askisigiafono?ref=hl

Υπόθεση

Ο Έντριαν, γοητευτικός τυχοδιώκτης και πρωταθλητής στο σκάκι,απολαμβάνει τον,πλούσιο γάμο του με την μεγαλύτερή του,αλλά ακόμη σέξυ, Τζάνις,πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια γιγαντιαίας αλυσίδας γυμναστηρίων. Όσο ο ένας δεν χώνεταιστα πόδια του άλλου,όλα στη σχέση τους μοιάζουν ρόδινα. Σχεδόν…

Μέ την εμφάνιση της Έιμυ, νεαρής «ρεπόρτερ» μέ σκοτεινό παρελθόν και ακόμη πιο σκοτεινό παρόν, μπαίνει σε κίνηση ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων, σχεδίων δολοφονίας και ανατροπών και ξεκινάει μια αδυσώπητη και αφάνταστα αστεία παρτίδα φονικού σκακιού .Ο καθένας από τους τρείς ήρωες έχει τους δικούς του λόγους να επιθυμεί ή να χρειάζεται τηνεξόντωση του ενός ή και των δύο άλλων.

Τα τρία πρόσωπα της παρτίδας δεν έχουν αναστολές.

Τά ψέματα και τό διπλό παιχνίδι μαζί μέ τον ψυχρό και αστραπιαίο υπολογισμό της κάθεκίνησης είναι ο μόνος τρόπος επικράτησης.

Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Δημήτρης Γιαμλόγλου
Φωτισμοί: Μαριάννα Κοντούλη
Σκηνικά: Aιμιλία Κακουριώτη
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Γιάννης Πλαστήρας
Χορογραφία – επιμέλεια κίνησης: Αγγελική Μητροπούλου
Δημιουργία trailer: Ανθή Τσιρούκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέττα Μπίσκου

Παίζουν
Έιντριαν Μπόναμ: Γιάννης Λασπιάς
Έιμυ Κόρτλαντ: Δάφνη Μανούσου
Τζάνις Μπλέϊκ: Ιωάννα Σταυροπούλου.

Η παράσταση Άσκηση Για Φόνο ανατέθηκε από το Αγγέλων Βήμα στη Square Theatre Company μετά την εξαιρετική συνεργασία τους με την παράσταση Καμίλ Κλοντέλ Mudness του Γιάννη Λασπιά.

Teaser Παράστασης