Η Ισπανική κωμωδία του Juan Carlos Rubio
Tres

Tres
Alma

Η Νο1 Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά παρουσιάστηκε από τις «Θεατρικές Σκηνές» και την «SquareTheatreCompany» στην Β΄ Σκηνή του Θεάτρου AΛΜΑ.

Το βραβευμένο έργο που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς σε όποια χώρα του κόσμου και αν ανέβηκε, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Γεωργία Σιακαβάρα και ο Αντώνης Βλοντάκης.

Η Ροθίο, η Νούρια και η Άντζελα, τρεις γυναίκες που μόλις μπήκαν στα 40, παλιές φίλες και συμμαθήτριες στο σχολείο, βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Επιτυχημένες επαγγελματικά, αλλά μόνες στην προσωπική τους ζωή, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους: να βρουν τον ιδανικό άντρα που θα τις βοηθήσει να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο…να γίνουν μητέρες πριν είναι πολύ αργά.

Η αναζήτηση ξεκινά, o τέλειος άντρας εντοπίζεται και το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά… σπερματοζωάρια, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις!

Teaser Παράστασης

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]